• Vivild Børneby

Opslagstavlen

• Fællesbestyrelsen Vivild børneby

Mandag d. 11.06.18 konstituerede den nye fællesbestyrelse for Vivild Børneby sig.
    Tom Bolvig blev genvalgt som formand og Stine Friis-Haulrik som næstformand for den nye fællesbestyrelse, som træder i kraft fra d. 1. aug. 2018.
    Ind i fællesbestyrelsen træder fem nye bestyrelsesmedlemmer.
    Janne Kastrup Johansen valgt for dagplejen. Lotte Lysemose Knudsen, Ann Birkmann og Nanna Maj Duun Jeppesen alle valgt for børnehaven.
    Merethe Busse bliver repræsentant for det lokale fritidsliv.

Velkommen til både de nye og til de mere garvede bestyrelsesmedlemmer i Fællesbestyrelsen fra Gitte, Mogens og  jeg.
    Vi glæder os meget til at samarbejde med jer omkring Vivild Børneby - Et godt sted at være og at lære.

Vh Gitte, Mogens og Jonna
        Ledelsen Vivild børneby

Se den samlede Fællesbestyrelses sammensætning i vedhæftede oversigt.

Jonna Nielsen den 17-06-2018
  • ikon
    Sommerbogen 2018: Læs, anmeld og vind præmier!
    Så er det igen tid til at være med i børnebibliotekernes store læselystkampagne: Sommerbogen. Det gælder om at læse og anmelde bøger i løbet af sommerferien. Sommerbogen er både for læsehestene og for de elever, der har svært ved at bevare læselysten i ferier - eller som måske bare ikke læser ret meget. Alle børn i alderen 7-14 år kan deltage i Sommerbogen på biblo.dk om at vinde bl.a. bøger og iPads. For at vinde de store præmier skal børnene anmelde mindst tre bøger.

Børnene bestemmer selv hvilke bøger, de vil læse og anmelde, så længe det passer til deres læseniveau. Anmeldelserne kan enten skrives som tekst eller uploades som videoer på biblo.dk. Hvis de har lavet mindst 3 anmeldelser, skal de vise dem på deres lokale bibliotek i Norddjurs Kommune, så er de også med i den lokale lodtrækning om en masse lækre bogpræmier.

Man kan deltage i konkurrencen fra d. 15. juni – 25. august 2018.

Læs mere om Sommerbogens konkurrencer på biblo.dk eller spørg os på biblioteket. Vi håber, I vil være med i Sommerbogen, og vi glæder os til at se jer!

Louise Skaarup
    Bibliotekar
    Grenaa Bibliotek

Annette Lund Sloth den 08-05-2018
  • ikon
    Samarbejdet mellem myndighedsafdelingen i Norddjurs Kommune og Vivild Børneby fortsætter i skoleåret 2018-19.

Det betyder, at vores socialrådgiver, Henrik Marcussen, er til stede i Vivild Børneby
    første og sidste mandag i måneden i tidsrummet 11.30-15.00 fra d. 26.03.18 til og med d. 24.6.19.

Henrik vil som hidtil varetage en generel rådgivningsopgave over for målgruppen – forældre, børn og personale, - se vedhæftede information

Annette Lund Sloth den 07-03-2018
  • ikon
    Køreplan for skolebusser for skoleåret 2017/2018 er vedhæftet :-)