Billedet på sidehoved
 • Vivild Børneby

 • ikon
  Annette Lund Sloth den 26-06-2018
  Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!
  Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag. Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.
  Bestil skolemælken på www.skolemaelk.dk<https://u2661428.ct.sendgrid.net/wf/click?upn=3AhdwwLhpljo2U-2FR77wHtWuIY0dbhFUJJNi4mjNwX4M-3D_HH0sBq9PS2s330wSrZaRbBJKLosiEemRfEQT1AtY9kU2fv-2Fgdu8XYZz-2FhkcrYd7qaweMnfTGXjJjpc4NCpJXM-2BISDNWX2SiYQK6qGBTzHlnM-2BbH8sGVNWlz-2F6vp7yPb3x09RIfwugowsAbmcN7XoqguhtB9XH3XheVs60V3WwnKT4aZoqHCSd6MGB8bZ4chDPmQVBBOMiBtfhr9lvohZWA-3D-3D> senest mandag den 30. juli og få mælk fra skolestarten.
 • Jonna Nielsen den 17-06-2018
  Fællesbestyrelsen Vivild børneby  


  Mandag d. 11.06.18 konstituerede den nye fællesbestyrelse for Vivild Børneby sig.
  Tom Bolvig blev genvalgt som formand og Stine Friis-Haulrik som næstformand for den nye fællesbestyrelse, som træder i kraft fra d. 1. aug. 2018.
  Ind i fællesbestyrelsen træder fem nye bestyrelsesmedlemmer.
  Janne Kastrup Johansen valgt for dagplejen. Lotte Lysemose Knudsen, Ann Birkmann og Nanna Maj Duun Jeppesen alle valgt for børnehaven.
  Merethe Busse bliver repræsentant for det lokale fritidsliv.

  Velkommen til både de nye og til de mere garvede bestyrelsesmedlemmer i Fællesbestyrelsen fra Gitte, Mogens og  jeg.
  Vi glæder os meget til at samarbejde med jer omkring Vivild Børneby - Et godt sted at være og at lære.

  Vh Gitte, Mogens og Jonna
      Ledelsen Vivild børneby

  Se den samlede Fællesbestyrelses sammensætning i vedhæftede oversigt.

 • ikon
  Annette Lund Sloth den 08-05-2018
  Sommerbogen 2018: Læs, anmeld og vind præmier!
  Så er det igen tid til at være med i børnebibliotekernes store læselystkampagne: Sommerbogen. Det gælder om at læse og anmelde bøger i løbet af sommerferien. Sommerbogen er både for læsehestene og for de elever, der har svært ved at bevare læselysten i ferier - eller som måske bare ikke læser ret meget. Alle børn i alderen 7-14 år kan deltage i Sommerbogen på biblo.dk om at vinde bl.a. bøger og iPads. For at vinde de store præmier skal børnene anmelde mindst tre bøger.
   
  Børnene bestemmer selv hvilke bøger, de vil læse og anmelde, så længe det passer til deres læseniveau. Anmeldelserne kan enten skrives som tekst eller uploades som videoer på biblo.dk. Hvis de har lavet mindst 3 anmeldelser, skal de vise dem på deres lokale bibliotek i Norddjurs Kommune, så er de også med i den lokale lodtrækning om en masse lækre bogpræmier.
   
  Man kan deltage i konkurrencen fra d. 15. juni – 25. august 2018.
   
  Læs mere om Sommerbogens konkurrencer på biblo.dk eller spørg os på biblioteket. Vi håber, I vil være med i Sommerbogen, og vi glæder os til at se jer!
   
  Med venlig hilsen 
  Louise Skaarup
  Bibliotekar
  Grenaa Bibliotek
   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder