Billedet på sidehoved
 • Vivild Børneby

 • Jonna Nielsen den 10-08-2018

  Vi har vundet 1. halvleg!! yes

   

  Kære alle i Vivild Børneby

  Vi har vundet 1. halvleg!!

  Nordlyset er taget ud af sparekataloget, så lige nu kan vi få et pusterum og ånde lettet op for en stund.

  Det har været helt fantastisk at opleve de mange, mange, der er gået forrest, og som har udvist en kæmpe kampgejst. Samtidig er jeg glad for at opleve, at det hele er foregået på en positiv, kreativ og ordentlig måde. Jeg synes, at Vivild Børneby og alle de mange som har kæmpet sammen med os, har fortjent et kæmpestort godt-gået-kort!

  Jeg bliver stolt over, at være en del af den kamp, som vi har kæmpet indtil nu.

  Meeen vi er ikke i mål endnu! Vi skal stadig sove med støvlerne på, og vi er nødt til at være klar, når vi hører, hvad næste kommunalbestyrelsens udmelding bliver i forhold til det kommende budget for 2019 og de kommende år.

  Til orientering afleverer jeg underskrifterne fra Brugsen og Facebook personligt til Jan den 17. august, lige inden kommunalpolitikerne går ind til budgetdrøftelser. Underskrifterne afleverer jeg sammen med børn og voksne fra Nordlyset. 
   

  Med venlig kamphilsen

  Tom Haugaard Bolvig

  Formand for fællesbestyrelsen

  Vivild Børneby ️

 • Jonna Nielsen den 22-07-2018
  Skolebuskøreplaner 2018-19


  https://www.midttrafik.dk/koreplaner/skolebusser/norddjurs-kommune/

  Køreplan for skolebuskørsel den 1. skoledag efter sommerferien er vedhæftet.
  Alle møder kl 8.30-12.00 den 1. skoledag.
  Busserne kører fra skolen kl 12.10.

  Vh Jonna

   
 • ikon
  Annette Lund Sloth den 08-05-2018
  Sommerbogen 2018: Læs, anmeld og vind præmier!
  Så er det igen tid til at være med i børnebibliotekernes store læselystkampagne: Sommerbogen. Det gælder om at læse og anmelde bøger i løbet af sommerferien. Sommerbogen er både for læsehestene og for de elever, der har svært ved at bevare læselysten i ferier - eller som måske bare ikke læser ret meget. Alle børn i alderen 7-14 år kan deltage i Sommerbogen på biblo.dk om at vinde bl.a. bøger og iPads. For at vinde de store præmier skal børnene anmelde mindst tre bøger.
   
  Børnene bestemmer selv hvilke bøger, de vil læse og anmelde, så længe det passer til deres læseniveau. Anmeldelserne kan enten skrives som tekst eller uploades som videoer på biblo.dk. Hvis de har lavet mindst 3 anmeldelser, skal de vise dem på deres lokale bibliotek i Norddjurs Kommune, så er de også med i den lokale lodtrækning om en masse lækre bogpræmier.
   
  Man kan deltage i konkurrencen fra d. 15. juni – 25. august 2018.
   
  Læs mere om Sommerbogens konkurrencer på biblo.dk eller spørg os på biblioteket. Vi håber, I vil være med i Sommerbogen, og vi glæder os til at se jer!
   
  Med venlig hilsen 
  Louise Skaarup
  Bibliotekar
  Grenaa Bibliotek
   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen
Ingen aktuelle nyheder